Σετ περιποίησης γενειάδας Yoshimoto Gentleman's Code​, ανδρίκο σετ δώρου, σετ δώρο Πάσχα

ST056
Ανακαλύψτε τις προσφορές -10%!
19.90 
17.91 
Κερδίζετε: 1.99 
Σε Απόθεμα
+
Σύγκριση
Διανομή
  • Για αγορές έως 99€ τα έξοδα αποστολής είναι 5€
  • Για αγορές 99€ και άνω , τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ!
  • Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες
Επιλογή
Τα πλεονεκτήματά μας

Περιγραφή

Σετ περιποίησης γενειάδας Yoshimoto Gentleman's Code, ανδρίκο σετ δώρου, σετ δώρο Πάσχα



Πιστέυεσατε ότι τα γένια σας ήταν αδάμαστα και πάντα αντιμετώπιζες τραχιά μαλλιά, τα οποία σπάνε εύκολα; Το σετ «Fearless» από το Yoshimoto θα σας βοηθήσει.

Το σετ περιέχει :


Λάδι - από 100% φυσικά συστατικά, που περιέχει ορυκτέλαια, έλαιο εσπεριδοειδών και έλαιο αγγουριού. Το λάδι αγγουριού είναι γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες, καθώς είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος. Εξισορροπεί την έκκριση σμήγματος.

Μερικές σταγόνες ζεσταμένες στην παλάμη του χεριού εφαρμόζονται στο βρεγμένο γένι. Οι κινήσεις θα ξεκινήσουν προς την αντίθετη κατεύθυνση, από τις ρίζες μέχρι τις άκρες της γενειάδας. Ετοιμος! Από εδώ και πέρα, τα γένια σας θα δείχνουν πολύ πιο τακτοποιημένα και θα έχουν μια φρέσκια, ευχάριστη μυρωδιά όλη την ημέρα.

Κερί - λειαίνει τα νήματα του μουστάκι και της γενειάδας. Φτιαγμένο από 100% φυσικά συστατικά, καταπραΰνει το ερεθισμένο δέρμα και αποτρέπει τους ερεθισμούς, επομένως είναι ιδανικό για χρήση μετά το ξύρισμα.

Χτένα - από σκληρό ξύλο, σας βοηθά να διαχέετε ομοιόμορφα την ποσότητα του μαλακτικού ή κεριού που εφαρμόζεται στο γένι και ξεμπερδεύει τους κόμπους. Συμπαγές μέγεθος που σας επιτρέπει να το έχετε μαζί σας ακόμα και στην τσέπη σας.

Βούρτσα - κατασκευασμένη από σκληρό ξύλο και φυσική τρίχα κάπρου, όχι μόνο στυλίζει τα γένια, αλλά αυξάνει επίσης την κυκλοφορία του αίματος στο επίπεδο του προσώπου, γεγονός που θα κάνει τα γένια να μεγαλώσουν πιο γρήγορα. Για μέγιστο αποτέλεσμα, συνιστάται να χρησιμοποιείται μετά την εφαρμογή του βάλσαμου ή του λαδιού.

Ψαλίδι - κατασκευασμένο από ατσάλι, αυξημένη ακρίβεια και εύκολο στο χειρισμό, χωρίς τον κίνδυνο να κοπεί. Ιδανικό για μουστάκι, γένια ή χτένισμα.


Χαρακτηριστικά

Τα επώνυμα προϊόντα:
Yoshimoto
Συλλογές:
σετ δωρο πάσχα
Τύποι Προϊόντο:
  • σετ περιποίησησ

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας κάτι για αυτό και βοηθήστε άλλους πελάτες να λάβουν τη σωστή απόφαση

Κατάταξη
Ενδεχομένως να σας ενδιαφέρει
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερος
Παράδοση με ταχύτητα και αξιοπιστία

Η εταιρεία μας κάνει παραδόσεις σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε μόνο εκείνα τα προϊόντα, για οποία είμαστε σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Εχετε 14 ημέρες να ελέγξετε την αγορά σας.