Σετ ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών για αρχάριους Lilac Pink 060-01

Έκπτωση 20%
600-060-01
35.90 
28.72 
Κερδίζετε: 7.18 
Σε Απόθεμα
Pink 060-01
+
Σύγκριση
Διανομή
  • Για αγορές έως 99€ τα έξοδα αποστολής είναι 5€
  • Για αγορές 99€ και άνω , τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ!
  • Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες
Επιλογή
Τα πλεονεκτήματά μας

Περιγραφή

Σετ ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών για αρχάριους Lilac Pink 060-01


Η λάμπα UV Lilac 36W εξασφαλίζει γρήγορο και αποτελεσματικό πολυμερισμό ημιμόνιμων βερνικιών νυχιών και τζελ UV, ανεξάρτητα από τη χρώση ή τον τύπο του τζελ UV. Η λάμπα έχει μοντέρνο σχεδιασμό, εφοδιασμένη με ψηφιακή οθόνη και χρονοδιακόπτη που της επιτρέπει να ρυθμίζεται για διαστήματα λειτουργίας 60s, 90s και 120s.

Επαναχρησιμοποιήσιμο buffer Lilac, Rainbow, 100/180. Η επαναχρησιμοποιήσιμη λίμα Lilac μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το λιμάρισμα του φυσικού νυχιού στο επιθυμητό σχήμα, αλλά και για την προετοιμασία του φυσικού νυχιού (αφαίρεση της γυαλιστερής επιφάνειας από την επιφάνεια του φυσικού νυχιού). Είναι κατασκευασμένο από εύκαμπτο και ανθεκτικό υλικό, ειδικά για να μπορεί να πλυθεί, να απολυμανθεί και να επαναχρησιμοποιηθεί χωρίς να χάσει τις λειαντικές του ιδιότητες.

Ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών Lilac, Pastel Nude - Έντονα χρωματισμένο με μεσαίο ιξώδες και αυτοεπιπεδούμενο, απλώνεται εύκολα και γρήγορα. Απλώνεται εύκολα και καλύπτει όλη την επιφάνεια από την πρώτη στρώση. Στεγνώνει για 60/120 δευτερόλεπτα στη λάμπα LED/UV. Σφραγίζεται με top coat.

Ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών Lilac, Green Paradise - Ιδανικό για εφαρμογή σε φυσικά νύχια, αλλά και σε τεχνικά. Επαγγελματικό προϊόν με πολύ απλό τρόπο εφαρμογής, ιδανικό για μανικιούρ στο σπίτι.

Nail Prep Lilac - καθαρίζει τη φυσική επιφάνεια των νυχιών από ακαθαρσίες και έλαια, στεγνώνει στον αέρα για 60 δευτερόλεπτα.

Ultrabond Lilac - Έχει το ρόλο μιας διπλής κολλητικής «ταινίας» μεταξύ της πλάκας του νυχιού και του τεχνικού υλικού, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια πρόσφυση, στεγνό στον αέρα για 60 δευτερόλεπτα.

Base Coat - Το βασικό προϊόν για μανικιούρ με ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών. Ενισχύει τη φυσική πλάκα νυχιών και εξασφαλίζει την πρόσφυση του ημιμόνιμου βερνικιού νυχιών για ανθεκτικότητα στο χρόνο.

Top Coat No Wipe - Η τελευταία στρώση μανικιούρ δίνει λάμψη και αντοχή σε γρατζουνιές και σκασίματα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το κιτ Lilac:

- Προετοιμάστε το νύχι αφαιρώντας τη γυαλιστερή επιφάνεια από το φυσικό νύχι με μια επαναχρησιμοποιήσιμη λίμα 100/180

- Καθαρίστε την πλάκα νυχιών μετά το λιμάρισμα και εφαρμόστε τα παρασκευάσματα Nail prep και Ultrabond, στεγνώνοντας στον αέρα για 60 δευτερόλεπτα.

- Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση Base Coat, πολυμερίστε 60/120 δευτερόλεπτα στη λάμπα Led/UV.

- Απλώστε μια στρώση ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών Lilac, πολυμερίστε 60/120 δευτερόλεπτα στη λάμπα LED/UV.

- Ανάλογα με την ένταση του χρώματος και τις προτιμήσεις, επιστρέψτε με μια δεύτερη στρώση ημιμόνιμου βερνικιού νυχιών Lilac, πολυμερίστε 60/120 δευτερόλεπτα στη λάμπα LED/UV

- Για να τελειώσετε και να σφραγίσετε το μανικιούρ, εφαρμόστε μια λεπτή στρώση TOP COAT, πολυμερίστε 60/120 δευτερόλεπτα στη λάμπα LED/UV.

Το σετ περιλαμβάνει

- 1 λάμπα UV Lilac 36W

- 1 επαναχρησιμοποιήσιμο buffer Lilac

- 1 ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών Lilac, Pastel Nude

- 1 ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών Lilac, Green Paradise

- 1 Primer Lilac

- 1 Ultrabond Lilac

- 1 Base coat Lilac

- 1 Top coat Lilac

Χαρακτηριστικά

Τα επώνυμα προϊόντα:
Lilac
Συλλογές:
Pink
Τύποι Προϊόντο:
  • Σετ ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών για αρχάριους
βάρος:
6 g
Χρώμα:
Pink 060-01

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν;

Πείτε μας κάτι για αυτό και βοηθήστε άλλους πελάτες να λάβουν τη σωστή απόφαση

Κατάταξη

Τα νύχια σας αξίζουν όλη την προσοχή που μπορείτε να τους δώσετε.

Το μανικιούρ στη ζωή μας αξίζει τα καλύτερα προϊόντα από το Lilac. Το Lila Care είναι ένα κατάστημα ομορφιάς που σας προσφέρει premium προϊόντα για ψεύτικα νύχια από την επωνυμία [nume_subcategorie Lilac για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

Δίνουμε προτεραιότητα στην ποιότητα! Έτσι, το προϊόν Σετ ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών για αρχάριους Lilac Pink 060-01 κατασκευάζεται και αποθηκεύεται με υψηλές προδιαγραφές. Είναι τέλειο για το μανικιούρ ΣΑΣ!

Οι λάτρεις της Σετ ημιμονιμα βερνικια μπορούν να παραγγείλουν το προϊόν Σετ ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών για αρχάριους Lilac Pink 060-01 σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Δεν μπορείτε να βρείτε το Σετ ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών για αρχάριους Lilac Pink 060-01 στο πιο κοντινό κατάστημα μανικιούρ ?

Η Lila Care παραδίδει τα προϊόντα Σετ ημιμονιμα βερνικια που χρειάζεστε οπουδήποτε στην Ελλάδα εξαιρετικά γρήγορα.

Είναι γνωστό ότι το μανικιούρ είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα όσον αφορά την ποιότητα. Στη Lila Rossa είναι πολύ σημαντικό τα προϊόντα που προσφέρουμε να προσφέρουν προστιθέμενη αξία σε κάθε πελάτη.

Στον ιστότοπο του ηλεκτρονικού καταστήματος Lila Care, που είναι παρόν στην αγορά από το 2009, μπορείτε να βρείτε το Σετ ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών για αρχάριους Lilac Pink 060-01 στην τιμή των 28.72 ΕΥΡΩ. Είτε είστε από την Αθήνα είτε από άλλο μέρος της χώρας, μη διστάσετε να παραγγείλετε προϊόντα μανικιούρ Lilac από τη Lila Care!

Ενδεχομένως να σας ενδιαφέρει
  • Bestsellers
  • Δημοφιλέστερος
Παράδοση με ταχύτητα και αξιοπιστία

Η εταιρεία μας κάνει παραδόσεις σε όλη τη χώρα

Διασφάλιση ποιότητας και εξυπηρέτηση

Προσφέρουμε μόνο εκείνα τα προϊόντα, για οποία είμαστε σίγουροι

Επιστροφή εντός 14 ημερών

Εχετε 14 ημέρες να ελέγξετε την αγορά σας.