Πώς χρησιμοποιουμε τα χρώματα Pantone του 2021 στο Μακιγιάζ: Ultimate Grey και Illuminating

28/05/2021

Όπως είναι γνωστό, η ομάδα του Pantone επιλέγει κάθε έτος ένα ή δύο χρώματα που δίνουν τον τόνο της εκάστοτε χρονιάς! Αυτά τα χρώματα συναντώνται στις τάσεις του νέου έτους: ρούχα, μακιγιάζ, εσωτερική διακόσμηση και σε μία γενική διάθεση της χρονιάς που ξεκινά.

Τα χρώματα του 2021 είναι το Ultimate Grey και το Illuminating. Αν θέλαμε να κάνουμε αναφορά στον επίσημο ιστότοπο της Pantone θα λέγαμε ότι τα χρώματα αυτά αντιπροσωπεύουν "Ένα ζεύγος χρωμάτων που στέλνει μήνυμα δύναμης και ελπίδας.Ο συνδυασμός PANTONE 17-5104 Ultimate Grey και PANTONE 13-0647 Illuminating φέρνει έμπνευση. Μας δίνει την αίσθηση ότι όλα θα γίνουν πιο φωτεινά - πράγμα απαραίτητο για το ανθρώπινο πνεύμα".

Ελάτε να δούμε πώς μπορούμε να εντάξουμε τα χρώματα αυτά στο μακιγιάζ μας, για το κάτι παραπάνω σε θετική διάθεση!

 

Το ζεστό κίτρινο, ο χρωματισμός Illuminating είναι για τα άτομα που θέλουν να ξεχωρίσουν, ή απλά να προσθέσουν χρώμα στο μακιγιάζ τους!

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εντάξετε αυτό το χρώμα στο μακιγιάζ σας.

Μπορείτε να προτιμήσετε την απλή εμφάνιση.

Απλώστε το κίτρινο στο βλέφαρο και συμπληρώστε το χρώμα με ένα καφέ ανοικτό στις γωνίες των ματιών. Για να ορίσετε πιο όμορφα το περίγραμμα των ματιών περάστε τα με ένα μαύρο αιλάινερ και μάσκαρα. 

Έτσι επιτυγχάνετε μία υπέροχη ημερήσια εμφάνιση που αποκτάτε με ελάχιστο κόπο.

Για τη γυναίκα που τα θέλει όλα.

Αν θέλετε να ξεχωρίζετε θα πρέπει να προτιμήσετε αυτή την εμφάνιση. Κάνετε χρήση της απόχρωσης Illuminating (κίτρινο) ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του ματιού και φτάνοντας ως το μέσο του βλεφάρου. Σχεδιάστε μια ουρίτσα στυλ-μάτι γάτας από την εξωτερική γωνία του ματιού με κόκκινο αιλάινερ ή με σκιά. Συμπληρώστε το υπόλοιπο του βλεφάρου με σκιά πορτοκαλί. Για να ορίσετε καλύτερα το μακιγιάζ στο μάτι χρησιμοποιήστε απόχρωση Illuminating πάνω από τα άλλα δύο χρώματα, ενώ για να πετύχετε μεγαλύτερη πρωτοτυπία, σχεδιάστε τη γωνία του βλεφάρου με ένα άσπρο αιλάινερ ή με σκιά ματιών άσπρη με έντονη χρωστική. Τελειώστε το μακιγιάζ με χρήση μάσκαρας ή με ψεύτικες βλεφαρίδες.


Για μία μέρα που θέλετε να "φοράτε" τον ήλιο πάνω σας.

Ένα τέλειο ημερήσιο και νυχτερινό μακιγιάζ. Συνδυάζει την κίτρινη απόχρωση με πορτοκαλί και καφέ αποχρώσεις ώστε να δημιουργήσει εφέ de ombre στα βλέφαρά σας.

Βάλτε την απόχρωση Illuminating (κίτρινη) σε όλο το βλέφαρο, ενώ στη γωνία χρησιμοποιήσετε σκιά πορτοκαλί και ένα μεσαίο καφέ. Συμπληρώστε το μακιγιάζ με ένα μαύρο μολύβι που το απλώνεται λίγο προς την εξωτερική γωνία του ματιού. Για το τέλος, περνάτε μία άσπρη ματ σκιά στην εσωτερική καμάρα του φρυδιού και μάσκαρα στις βλεφαρίδες.

Συνδυάστε τα δύο χρώματα του 2021: Ultimate Grey και Illuminating.

Εφαρμόστε μια κίτρινη σκιά ματιών (που φωτίζει) στην εσωτερική γωνία του ματιού και μια ασημί στο πρώτο μισό του βλεφάρου. Στη μέση, απλώστε ένα ανοιχτό ροζ χρώμα. Για πιο δραματική εμφάνιση, απλώστε μια μαύρη σκιά στη γωνία του ματιού και ένα καφέ πάνω από αυτό. Τελειώστε το μακιγιάζ με ένα μαύρο μολύβι, για να δώσετε στο μάτι ένα σχήμα ματιού γάτας και μάσκαρα. Για επιπλέον λάμψη, απλώστε λίγο λευκό μαργαριτάρι κάτω από το φρύδι.

Τώρα, ας μιλήσουμε για το πώς να ενσωματώσουμε την απόλυτη γκρι απόχρωση στο μακιγιάζ μας. Όντας ένα μεσαίο γκρι, ταιριάζει με οποιοδήποτε χρώμα των ματιών. Μια άλλη απόχρωση που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε στο πνεύμα του φετινού χρώματος είναι το ασήμι.

Ένα απλό και φωτεινό μακιγιάζ με ασήμι.

Απλώστε μια ελαφριά ασημί σκιά σε όλο το βλέφαρο και ορίστε τη γραμμή των ματιών με ένα μαύρο eyeliner. Τελειώστε το μακιγιάζ σας με μάσκαρα ή ψεύτικες βλεφαρίδες. Αυτό το μακιγιάζ είναι ιδανικό για ένα σκοτεινό κραγιόν ή, για μια πιο κλασική επιλογή, χρησιμοποιήστε ένα κόκκινο κραγιόν.

Ένα καπνιστό μάτι με Ultimate Grey.

Χρησιμοποιήστε ένα μέσο ασήμι στο πρώτο μισό του βλεφάρου. Για αντίθεση, χρησιμοποιήστε μια ματ σκιά από δαμάσκηνο μωβ ή σκούρο γκρι στη γωνία του βλεφάρου. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ με μαύρο eyeliner και μάσκαρα και έχετε ένα τέλειο μακιγιάζ για το βράδυ.

Τώρα που έχουμε εμπνευστεί από αυτά τα μακιγιάζ, ήρθε η ώρα να δούμε σε ποιες παλέτες μακιγιάζ από τη Lila Rossa βρίσκουμε αυτές τις δύο αποχρώσεις: Ultimate Gray και Illuminating.

Παλέτα MAKE UP Killer Queen, 120 χρώματα



Παλέτα Σκιές Ματιών ΑΡΔΕΤΤΕ - 74 χρώματα

 


Παλέτα MAKE UP Hollywood Glam - 148 χρώματα



Παλέτα  Σκιές Ματιών ΒUTTERFLY - 120 χρώματα

 

 

 

 

 

Παλέτα  Σκιές Ματιών  Color Mania - 120 χρώματα

 


Παλέτα - MAKE UP MISS ROSE, 84 χρώματα 


Παλέτα  Σκιές Ματιών Mermaid Song - 88 χρώματα

 

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Κατάταξη