Πώς αφαιρούμε το ημιμόνιμο μανικιούρ σε 5 εύκολα βήματα

27/05/2021

Ερμηνεύοντας το άρθρο σχετικά με τον τρόπο εφαρμογής ημιμόνιμου μανικιούρ, έφτασε η ώρα να παρουσιάσουμε τον επαγγελματικό τρόπο αφαίρεσής του, από εσάς, στο σπίτι.

Ο κυριότερος λόγος για τον οποίο το ημιμόνιμο μανικιούρ γίνεται, συνήθως, στο σαλόνι ομορφιάς, είναι ότι ο τρόπος με τον οποίο εργαζόμαστε στο σπίτι μπορεί να βλάψει τα νύχια μακροπρόθεσμα.

Πώς να αφαιρέσουμε σωστά το ημιμόνιμο μανικιούρ μόνες μας στο σπίτι

Tι προϊόντα χρειαζόμαστε; 

1. Soak off remover ή ασετόν 

2. Δίσκους καθαρισμού 

3. Αξεσουάρ για αφαίρεση του ημιμόνιμου μανικιούρ ή αλουμινόχαρτο 

4. Μία λίμα 

5. Ένα buffer 

6. Ένα εργαλείο για την αφαίρεση του ημιμόνιμου μανικιούρ 

7. Λάδι για πετσάκια 

Πώς αφαιρούμε το ημιμόνιμο μανικιούρ;

1. Λιμάρισμα των νυχιών

Αρχικά, με απαλές και αργές κινήσεις λιμάρουμε την επιφάνεια του νυχιού για να επιτρέψουμε στο Remover να δουλέψει. Προσοχή, όμως, να μη λιμάρουμε πολύ το νύχι. Δε λιμάρουμε πολύ βαθιά στο χρώμα.

2. Εφαρμογή του Remover

Πάνω από τους δίσκους καθαρισμού, που κόβουμε σε αρκετά μικρά κομμάτια για να καλύψουμε τα νύχια, εφαρμόζουμε remover ή ασετόν. Τα τοποθετούμε σωστά στα νύχια και τα τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο ή τα πιάνουμε με κλιπ.

3.Περιμένουμε 10-15 λεπτά.

Αφήνουμε τα νύχια τυλιγμένα σε αλουμινόχαρτο για 15 λεπτά προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι το ημιμόνιμο αφαιρείται ωραία από την επιφάνεια των νυχιών. Για να επιταχύνουμε αυτή τη διαδικασία, πρέπει να διατηρήσουμε τα νύχια ζεστά. Μια τεχνική που μπορούμε να ακολουθήσουμε είναι να κρατήσουμε τα χέρια τυλιγμένα σε πετσέτα για 15 λεπτά. 

4. αφαίρεση του ημιμόνιμου μανικιούρ

Αφού περάσει ο χρόνος, αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και τους δίσκους xρησιμοποιώντας ένα ειδικό εργαλείο για τα πετσάκια και απομακρύνουμε τα υπολείμματα. Το πιο πιθανό είναι να βγουν αρκετά εύκολα.

5. Oμοιομορφία νυχιών

Στο τέλος χρησιμοποιούμε ένα buffer για να καθαρίσουμε ομοιόμορφα τα νύχια και να αφαιρέσουμε τα υπολείμματα του προϊόντος. Μετά από αυτήν τη διαδικασία, τα νύχια θα είναι ελαφρά αφυδατωμένα και ξεφλουδισμένα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιήσουμε ένα λάδι για πετσάκια που έχει ενυδατική δράση και μετά από λίγα λεπτά να πλύνουμε τα χέρια μας και να βάλουμε ενυδατική κρέμα.


Για όλη αυτή τη διαδικασία είναι απαραίτητο να γίνει χρήση επαγγελματικών προϊόντων. Σας περιμένουμε στην ιστοσελίδα μας www.lilacare.gr όπου θα βρείτε όλα τα απαραίτητα προϊόντα. Ελπίζουμε ότι οι πληροφορίες θα σας φανούν χρήσιμες.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Κατάταξη